Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Khamis, 27 Oktober 2011

Final bola sepak Piala Malaysia 2011

Sempena Final Bola Sepak Piala Malaysia 2011



aku sokong pasukan Negeri Sembilan...

 jadi kita layan lagu ini...



Hobin Jang Hobin...3x
Daghi sawah tughun padang
Kini kau dah pandai nondang
Kali ini mesti monang
Bukan susah cukup sonang
Hobin jang hobin...3x


Sumbek gol banyak-banyak
Bia sampai jaghing kuyak
Main bia hati-hati
Jangan masok gol sendighi
Hobin jang hobin...x3


Duo satu kocik bona
Ompek satu sonyum lebar
Kalu buleh tujuh kosong
Bia dio balik molopong
Molopong.. molopong
Hobing jang hobin...3x


Hobin jang hobin...3x
Yam Tuan sokong kito
Montoghi Bosar sokong kito
Undang Luak sokong kito
Jangan buek malu muko
Hobin jang hobin...3x


bukan main bola lisut
bukan main bola tampa
Semuo oghang tekojot
kito monang bia lah melaysia


Kali ini kalau kalah
Balik kampong potong gotah
Kito jangan menggellabah
Pialo kito punggah
Punggah.. punggah...
Hobin Jang Hobin...3x




Laman web n9.futbol

FB kelab penyokong N9


p/s: aku rasa game kali nie sama berat - cuma tak tahu lah kontroversi tiket - banyak kelab penyokong Negeri sembilan boikot tiket dan game ini... dan mungkin ada yang hanya datang stadium shah alam tapi tak masuk.... entah lah. .. bola kan bulat, dan dalam masa 90 minit macam-macam boleh jadi -

nota kaki : kalau dah fanatik dan hati kental... macam - macam hal leh jadi kan...





5 ulasan:

Kata Hatiku.. berkata...

saya sokong aku kat sana...caya la weiiiii HOBEN JANG HOBEN

cik panadol berkata...

tak sure lg nk p ke tak ni... :(

lagenda berkata...

Anak2 mengelitik nak ajak apaknya pi. Yg apaknya plak terkelip2 mata dgn harapan mak montel ni ikut dia sekali

Kalo mak x mo pi, semuaaaaa tak jd g. Muahahahaha.

Better tgk kat stadium astro ajelah. Mudah, x bersesak2, x jem2 bagai.

Mak sokong hobin jang hobin!

Azmi Khan berkata...

sape menang tu den sokong....
sbb keduanye bkn team pilihan ambo...

Puteri Kasih berkata...

tgk dopan tb je

tapi nogori tetap di hati

Hoben jang Hoben

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link