Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Isnin, 10 Oktober 2011

lama menyepi..

Maaf lah semua...

beberapa hari ini aku menyepikan diri bukan sebab apa .... hanya kesihatan yang kurang mengizinkan...

kesihatan aku pon kurang mengizinkan - kesihatan komputer pon tak mengizinkan aku mengupdate kan blog ini serta berjalan jalan...


bagi yang sudi bertandang sini masa aku tak ada nie aku ucapkan berbanyak banyak terima kasih yer... jasa mu ku kenang...

jadi hari ini kesihatan kedua-duanyer agak baik sedikit.. jadi.. aku akan berjalan2 lagi yer...


yes.....



4 ulasan:

cik panadol berkata...

moga bro dan komputer tu cepat sembuh hehe...

lagenda berkata...

Komputer pun ada sakit jugak ye. Dia meragam tuh.

Tak pun, dia sayangkan tuannya. Sian tgk tuannya, dia nk kasik tuannya riles. Then, dia pun dpt rileks sama..hahaha

simanis berkata...

banyakkan rehat...banyakkan sabar...semoga cepat sembuh!

kaklong berkata...

semoga dipermudahkan NYA..insyallah!

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link