Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Isnin, 12 September 2011

bilakah dapat kita bertemu wahai sayangku ! (18 above tau..)

Sudah terlalu lama aku menunggu kehadiran mu sayang...
bilakah akan kita dapat bertemu...

Berapa lama lagikah masa yang perlu aku tunggu akan kehadiran mu sayang.....
 

 Apple MAC Book Pro.


Komputer aku nie asyik jer hang.. pagi nie dah 4 kali restart... ada jugak aku lemparkan komputer nie keluar pintu office nie ha... 

Tesnion betul lah aku....

p/s: ada sesiapa yang sudi nak bagi aku cuba MAC Book Pro nie ? sebab kerja aku berkaitan dengan design dan jugak ada sikit-sikit editing Movies... org kata MAC lah paling best. yer ker ?

nota kaki: bosssss.. bila nak ganti komputer aku nie ? kang lambat siap ko jugak yang bising !!!




1 ulasan:

anak mami berkata...

lalalala...buang jer komputer tu...bkn harta kita pun kan....hehehehe

wow! kelassssss kau akuuu.......apple mac lg...

insyaallah! bodek le byk skt kat bos tu pasti dpt nye.... :)

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link