Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Isnin, 12 September 2011

Sombong betul...

Hidup nie kalau nak menyombong sangat baik kau duduk dalam hutan -

 best jugak kalau rumah macam nie

Ini tidak, sibuk nak berkawan dan berjiran tapi - perangai menyombong sangat, sampai orang senyum pon ko tak nak balas senyum..dan beri salam kat rumah kau pon di buat buat tak dengar, ajarlah anak anak kau macam tu.. elok bebenor lah perangai macam tu....



p/s: hidup kalau pentingkan diri susah kan.. tapi kalau terlalu peramah pulak di katakan penyibuk pulak... jadi hidup kenalah bersederhana....

3 ulasan:

Puteri Kasih berkata...

di tegur salah..tak tegur pun salah kan

anak mami berkata...

ctk umah dlm pic aku tu kan....rs tenang ajerr....
pd ibu le sekali lemparkan senyum pd seseorg tp xde balasan errmmm jwb nya lps ni xde senyuman dh le....lu lu gua gua.

♥Putri ilyanie♥ berkata...

cantiknye kalau dpt rumah mcm kt gmbr tu

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link