Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Khamis, 15 September 2011

Doakan yang terbaik buat aku!

Dalam beberapa hari dan minggu yang mendatang aku akan menjalani procedure  kesihatan... yang sejak kebelakangan ini menggangu kesihatan aku,


Jadi kawan2 semua tolong dokan kesihatan aku dan yang terbaik buat aku....

semoga korang semua happy dan gembira selalu....


p/s: teringin nak makan nasi minyak kawan2 bloggers... bila lah dapat ek...

nota kaki : dapat nasi bryani kambing nie memang sedap (huh selera tajam.....)




3 ulasan:

anak mami berkata...

insyaallah! semua akn berjln dgn lancar. harap2 aku akn sht seperti sediakala....amin

lagenda berkata...

Mak doakan agar prosedur itu akan berjaya dan berjalan dengan lancar..insyaallah.

Klu nk mkn nasik minyak, nasik beriani, meh arr join open house geng bisik2 jumaat ni..

kakngah berkata...

sakit itu penghapus dosa2 kecil..
semoga dikurniakan kesihatan yg baik.

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link