Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Isnin, 12 September 2011

Jawab Telefon tu biar ikhlas yer...



aku "terpaksa" buat panggilan ker sebuah jabatan kerajaan di Seremban tengahari tadi... tapi yang buat aku tak puas hati ialah cara si tukang jawab telefon tu, sudahlah dengan nada suara yang tinggi, mood tak ader... mungkin mengantuk kot.. nak mintak sambungkan ke department yang berkenaan, dengan tak kata apa apa terus ajer aku kena dengar lagu.... lama plk tuh... tup tup salah sambungan, ke department lain pulak....jadi aku pon putuskan talian dan buat panggilan semula... kali nie kena sound ler si tukang jawab telefon tuh... lain kali nak jawab telefon ikhlas sikit yer... terus saya dapat di sambung ke department yang sepatutnya... 

p/s: sib baik pakai telefon office.. kalau pakai handpone aku.. sure abis kredit aku...(dah ler mahal - sib baik tax tu ditangguhkankan.. kalau tak.. fuh.. lagi lah....terima kasih Kerajaan Malaysia)




3 ulasan:

Mrs.Yie berkata...

lain kali sound dia lebih sikit biar dia reti dan faham bahasa..hehe

padin berkata...

apa masalah diorang ni sebenarnya ek? tak paham hakiki kerja kot?.. aku pun dah banyak kali kena kes macam ni

izzahdegreat berkata...

nak keje mkn gaji buta kott...igt gaji die tu nak kasi anak2 makan, so paham2 sndiri lah

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link