Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jumaat, 16 September 2011

Teknologi makin canggih - manusia makin jadi sombong !

sila abaikan sms itu


Teknologi makin canggih - buat manusia makin jadi sombong dan juga ikatan persaudaraan makin jadi renggang..

apa pendapat korang pulak ?


p/s: dapat sms dari adik jemput datang bacaan yasin dekat rumah dia .... kenapa tak call ek..  mahal sgt ker kalau nak call abg sendiri ?... hairan betul...




3 ulasan:

ozzy berkata...

Bukan hanya jadi sombong malah jadi makin pemalas

lagenda berkata...

semuanya nak mudah dan murah kot. Kalau jumput kenduri kawen/arwah/doa selamat pun just guna sms, mmg tak beragak tuh!

Kalo mak, tak hinggin mak dtg der..nmpk sgt tak ikhlasnya menjemput! Heh..

Mrs.Yie berkata...

ye setuju..rumah makin besar,manusia makin takbur..kereta makin besar manusia makin berlagak..huhu

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link