Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Khamis, 8 September 2011

orang lain buat salah aku kena jawab !

Fuyooooo....  nie per hal nie ?



reject ribu ribu set aku kena jawab... bukan ker masa tu ko yang kowtim dengan budak tu, sekarang nie dia dah blah, aku kena tanggung silap tuh...

wahhhh.. manyak senang ko kan.. siap leh maki aku "apa lu kerja, macam ini

wah ini boleh menyebabkan marah nie.......


lain kali nak cakap jangan pakai sesedap mulut jer.. kang aku berhenti baru ko tau....


p/s: walaupon ko bos.. nak cakap jangan ikut sesedap rasa jer.. petatah melayu lama ada berkata "kerana nila rosak santan sebelanga.. kerana pulut santan binasa... " dan pepatah melayu terkini pula berkata "mulut bau longkang nak sound2 tak tentu pasal..."


hemmm entahlah....

1 ulasan:

lagenda berkata...

Kata x sihat kan??Kena jaga kesihatan jantung tu sket..

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link