Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jumaat, 16 September 2011

Yang di minta dah di bagi - nak apa lagi ?

Selamat Hari Malaysia 16-September 
Thanks owner ! pakai pinjam pic nie yer...


Terlalu banyak yang di minta - yerlah nak jaga hati dengan lembut hati bagi...

tapi dah terlalu banyak yang di minta.. dan terlalu banyak juga telah di bagi...  jadi korang nak apa lagi???

lepas nie aku sarankan kalau korang nak mintak apa apa lagi... apa kata korang mintak nyawa jer...jadi kalau tak boleh dapat korang hilang nyawa jer...

macam nie lah kalau selalu berlembut - kata toleransi - tapi sebenarnya .... korang jawablah sendiri....


p/s: aku nak mintak gaji 10k sebulan lah.. lepas tu tak payah bayar income tax dan tax-tax yang lain... boleh gitu ?

nota kaki : manusia tak akan berhenti meminta - kerana merasakan tidak puas dengan apa yang dia ada... sesunguhnya inilah sifat orang yang tidak bersyukur dan tidak tahu berterima kasih.... ciri-ciri orang munafiq nieh...



1 ulasan:

lagenda berkata...

tatau nak kata apa...manusia..selagi boleh mintak, segala mak nenek dia nak mintak.

Selamat hari Malaysia ye aku!

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link