Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rabu, 7 September 2011

Korang fikirlah sendiri !

Korang fikirlah sendiri ! apa sebab berlakunya kemalangan di musin-musim cuti perayaan ini...

Malas lah aku nak cerita pajang-panjang, korang dah besar panjang dan aku kira cukup dan sempurna akal...

sila klik pic untuk tengok lagi jelas.
(kereta ini "left hand drive" yer)


Apa apa pon korang fikirlah sendiri.

p/s: Kalau pandu perlahan tak payah potong-potong pon sampai jugak kan ?



5 ulasan:

Tokan berkata...

nasib baik menggunakan kamera masa memandu tidak dianggap satu kesalahan.....

Puteri Kasih berkata...

banyak kemalangan akibat kecuaian diri sendiri

lagenda berkata...

menggunakan hp semasa memandu kan salah?? So, klu nak dikira, gunakan camera semasa memandu pun salah la gak kan?

inilah aku berkata...

lagenda - kereta nie left hand drive ler

Touya K II berkata...

apa yang aku nampak memandu sambil tangkap gambar jauh lebih membahaya , tak kira left ke right ke both hand ke .

Dan aku yakin , tak tangkap gambar pun still boleh sampai ke destinasi

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link