Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Selasa, 29 November 2011

Apa kata korang ? 29.Nov.2011 aku kata......

Kalau pergi solat Jumaat atau solat kat masjid tu - tolonglah "senyapkan" bunyi handpone tu... senang matikan terus ajer.. tak perlulah orang lain dengar dangdut "goyang gerudi" Inul start dari takbir pertama sampai sudah... dah ler tu bunyi handpone tu "sekampung" !!! 
 

p/s: aku kata - penting sangat korang punya panggilan ? atau orang yang memanggil tu tak reti bahasa ? kan tu time solat Jumaat !
 apa pulak kata korang ???
 
 nota kaki : aku masih membilang hari ... sudah terlalu dekat rasanya.... hemmm...
 
 



2 ulasan:

RerameUngu berkata...

mmg tak patut la time solat tak matikan..kalo taknak matikan sekalipun skurang2nya silent kan je la..takde la mengganggu kusyuk solat org lain..

haihhh

chegu abbas berkata...

bengong namanya time-time jumaat bukan x paham2 ...hahaha

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link