Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sabtu, 26 November 2011

Lelaki Indonesia aktif seks ? dia kalangan negara Asia .. erkkk - 18SX

 opssss.. 18 SX tau


korang ada terbaca tak berita pasal nie ? aku terbaca nie kat Berita Harian Online - tak puas .. aku beli surat khabar lagi ha...

kalau korang tak baca lagi.. baca kat  >>sini<<

reaksi sepontan aku ! erkkkk...aktif tu sama dengan kuat jugak kan... betul ker ? patutlah negara Indonesia mempunyai jumlah penduduk teramai dan terpadat di Asia ...

aku kata : patutlah ramai sanggup lari ikut lelaki Indonesia - susah pon tak apa janji "BAHAGIA" .....jadi apa kata korang ?


p/s: anak ramai kena didik betul-betul dan kena beri pendidikan yang secukupnya... tapi anak-anak itu rezeki dari ALLAH....

nota kaki : ada ulamak yang mengatakan anak itu fithnah dunia ...



Tiada ulasan:

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link