Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ahad, 20 November 2011

Pikom PC Fair 2011 - Jom aku belanja ! - leh dapat kereta tuh !

Sempena Ulangtahun Pikom ke 25, dan juga Pikom PC Fair 2011, pengunjung dan pembeli yang bertuah boleh memenangi hadiah yang menarik...syaratnya mestilah berbelanja minima sebanyak RM100* dan kalau lebih lagi lagi bagus, hadiahnya pulak ialah sebuah kereta Mazda 2 1.5 Hatch back... wah! Wah! Wah ! aku nak nie !


selain itu pengunjung yang membuat pre register leh dapat hadiah misteri... nak register kat >> sini << hadiah free beb... tak kan tak nak pulak kan...



Event yang terdekat buat masa sekarang nie kat Seremban, iaitu di Komplek Belia dan Sukan Paroi.. iaitu pada 25 hingga 27. Nov.2011 ... masa jam 11 pagi hingga 9 malam... bagi yang tak tahu kat mana komplek tu.. ianya hanya tepi jalan dari Seremban ke Kuala Pilah, dekat dengan Stadium Keramat Pasukan Negeri Sembilan - Stadium Tuanku Abd Rahman Paroi atau STAR. - set kan GPS korang kat  2°43.3' N dan 101°58.4 E insallah korang jumpa lah... kalau tak der GPS tanya lah kat orang yer.. di jamin orang Negeri Sembilan nie baik hati dan peramah !

event ini dapat kerjasama daripada badan-badan yang seperti di bawah nie



dan yang paling penting ialah masuk dan keluar tu "FREE"...

moga bertemu di sana yer.... lepas tu leh perkena cendol.. ha ha .. tak pon perkena burger power ijan made in paroi jaya

* UPDATE* - Dalam masa yang sama akan diadakan Karnival IT Negeri Sembilan - di tempat dan tarikh yang sama - dan ianya dengan kerjasama TM ... boleh saksikan kehebatan UniFI - sehingga 20MB persaat ! - wow... mesti mahu try nie...  korang tak teringin ker ???


p/s: biasalah blogger mesti kena ada supplier cantikkkkk punya kan... sini lah nak kenal




3 ulasan:

kak lang berkata...

wahhh, nk jgk la...hehe

cik panadol berkata...

bro teror tak bab carik laptop ni? nk carik laptop sebijik...tp tak pandai nk carik spec yg ok... :(

Puteri Kasih berkata...

nak cari laptop gak ni bro..laptop lama dah mula meragam

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link