Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jumaat, 4 November 2011

Seksualiti Merdeka 2011 - ada pic 18 sx !

Aku sangat bengang dan marah dengan penganjuran festival Seksualiti Merdeka 2011 di Kuala Lumpur.

Aku rasa penghinaan kepada Malaysia - sbb mereka menggunakan "MERDEKA" sempena hari kemerdekaan Malaysia 31 Ogos sebagai simbolik kepada perjuangan untuk mendapatkan kebebasan seksualiti.

Konsep LGBT !  Lesbian, Gay, Biseksual, dan transgender ! ini yang nak di perjuangkan... apalah dah tak ada benda lain nak di perjuangkan ? dan dah jadi acara tahunan pulak! dan banyak NGO yang bersama-sama dalam acara ini ! nie NGO ker boNGOk ?


benda mustahil


p/s: haiwan pon tak buat hubungan sesama jenis lah oiii.. kalau berbilang pasangan tu ada lah sebab tarafnyer haiwan, nie kalau pilih sesama jenis apa pulak tarafnya korang tuh ?


Dan yang buat aku marah sangat ! ada ker patut di adakan pada masa umat islam menyambut hari raya aidil adha nie! orang kat Mekah sana sibuk buat amal ibadat, dan kat tanah air sibuk buat amalan korban, korang nak buat tak tentu pasal macam nie ! apa lah punya manusia korang nie !


p/s2: kang orang sibuk korbankan haiwan - ada pulak manusia yang terkorban nie kang !



Ada akal tu gunalah sebaik mungkin jangan letak taraf korang lebih rendah dari haiwan yer...

nak ker dan macamana nak jawab kalau anak tanya "mama.. papa ! kenapa uncle "A" kawen dengan Uncle "B" tak keluar anak ek ?  apa korang nak jawab ?"

eii nazubillah ! YA ALLAH jauhkanlah bala dari Negaraku ini 
Ya ALLAH !

syuhhh ! mula-mula forum memeluk islam, lepas tu bersih, skrg seksualiti merdeka 2011, lepas nie apa lagi ? gugurkan taraf bumiputra dan juga Islam sebagai agama rasmi ? ini mungkin... percayalah




8 ulasan:

Nafisah Ruslan berkata...

ya allah.. selamatkan negara kami ini ya allah :'(

Mrs.Yie berkata...

x kan pemimpin tutup mata je?

Kata Hatiku.. berkata...

nauzubillah...Nabi tak mengaku umat..

Kata Hatiku.. berkata...

nauzubillah ...nabi tak mengaku umat...

acheeqa farhana berkata...

ishhh..teruknya la kan..
tindakan spttny kena ada..
suka2 hati je..huu

miramasdar berkata...

betol boNGOk

Bro Ahmad berkata...

memalukan ishhh

salam kenal

sis92 berkata...

ada otak, fikirlah secara rasional..

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link