Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rabu, 16 November 2011

Apabila Hanya Gambar Bercerita 16.Nov.2011

Apabila hanya gambar Bercerita


gambar sekadar hiasan

Bayangkan ini adalah adik atau anak korang ? 

apa tindakkan korang ?

sendiri mahu pikir lah yer !


p/s: rasa macam nak buat geng "Bloggers Benci Asap Rokok" tapi ada ker yang sudi join ???



4 ulasan:

lagenda berkata...

Klulah itu adalah salah sorang dr anak2ku, harussssss lunyai ku kerjakan!!

Mrs.Yie berkata...

kalau ini anak saya,harus penampar yg singgah..

Lynn Taecy ^,^ berkata...

kal0 nh adek saia..saia ikat kat pkok yg banyak kerengga..hahahha..p-adan mukaaa

Kata Hatiku.. berkata...

kalau itu anak KATAHATIKU lempang muka dia laju2......

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link