Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rabu, 9 November 2011

Apabila Hanya Gambar Bercerita !

Dan hanya apabila gambar bercerita !



 apa kelainannya yang korang nampak !

Ini Handphone magic atau manusia yang magic ?
Hemm.. aku pon tak tahu nak kata apa.. korang nilaikan sendiri !




3 ulasan:

lagenda berkata...

mata aku yg silap atau otak mak x berfungsi?? Mak x nmpk apa2 pun..

isk..isk..isk..

inilah aku berkata...

cuba mak terangkan mata ! pada keypad tuh !

Mrs.Yie berkata...

antik henpon nih..hikhik

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link