Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jumaat, 2 Disember 2011

aku membilang hari.. akhirnya....

mesti korang tertanya-tanya entry sebelum-sebelum ini yang "aku Membilang hari..."

wah ada sampai kata aku nak kawen lagi satu tuh... wah... p/s.. wah! sampai macam tu doa korang kat aku... aku tak mampu berlaku adil itu jawapan aku...

korang tahu aku tunggu apa ?


Actually aku tunggu ini.... jom tengok kat bawah nie...

V

V

V

V

V

V

V

V

aku dapat 3 series lah...

V

iskh bukan ini lah...

V

tapi yang ini...

02-DEC-1976 pukul 5:30 pagi aku di puterakan
Terima Kasih "MAK"  & "AYAH"

V

V

tapi bukan 3 yang ini yer...

ops.... no komen...
mcm kat atas tu aku tak yakin aku mampu berlaku adil...
itu sahaja...


p/s: dah tua aku nie kan... tapi bagi aku usia hanyalah nombor yang menunjukan peningkatan usia.. 

nota kaki : Alhamdulilah ALLAH sudi berikan aku peluang untuk hadapai hari ini lagi...

nota kaki 2: terima kasih atas doa korang semua...



4 ulasan:

Mak lagenda berkata...

SElamat ulangtahun aku. MOga Allah mengurniakan kesihatan yang baik buatmu dan memberikan 1000 rahmat ke atasmu sahabat!

RerameUngu berkata...

selamat hari lahir...semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan dikurniakan kesihatan yang baik hendaknya..

cik panadol berkata...

happy birthday YB...moga di kurniakan kesihatan yg baik dan rezeki yang melimpah ruah....urm kalo bro tambah cawangan pon nk sy doakan ke?hehehe...tak payah la kan....:)

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA berkata...

Happy Birthdayyyyy!! Saya muda setahun aje dari anda.. hehe

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link