Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jumaat, 2 Disember 2011

Ombak Rindu - Nak tiket free ???

jom pergi tengok filem ombak rindu, sebelum tu jom kita layan promo filem nie...



ada sesiapa sudi nak belanja aku tiket untuk tengok filem nie ?

p/s: aku mudah terlelap dalam panggung sebab sejuk... dan aku tak tahan sejuk...



2 ulasan:

cik panadol berkata...

sy pon tak suke tgk citer kt punggung....eh panggung...sejuk, sangap nk lelap je dlm tu...

tp kalo ade org lanje...no hal je heheh...

T-ara Arzeillia berkata...

novelnya dh dibaca bertahun sudah, ntah citer nya mcm mana..sy pun x suka tgk dlm panggung sbb x clear mcm tgk dvd..

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link