Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sabtu, 17 Disember 2011

aku nak mintak Maaf ! Bantuan Rakyat 1Malaysia

aku nak mintak maaf ! 

pasal info terbaru.. yang aku terima ... mengenai borang Bantuan Rakyat 1Malaysia....

maklumat lanjut >>di sini<<
- borang fotostat tak di terima oleh LHDN ? betul ker ?  kalau ianya betul... aku minta maaf sebab sebelum ini aku pernah bagitahu link up dan prnit serta fotostat banyak-banyak bagi kat mereka yang aku rasa memerlukan....

jadi kat sini aku nak bagi balik link up buat korang semua ! klik kat >>sini << untuk download borang yang baru, dan print...

atau korang terus download kat laman web perbendaharan negara 


atau pergi terus pejabat LHDN - ada memang kounter khas di sediaka, lagi senang kan...


MAAF YER SEBAB MENYUSAHKAN KORANG !



p/s: aku rasa kesal dengan hal ini....

nota kaki : sepatutnya pihak yang berkenaan bagi info yang lengkap terlebih dahulu supaya rakyat tidak perlu buat kerja berulang kali !

Nota kaki : penyampaian maklumat perlu lebih efektif - jangan buat kerja lain yang lebih efektif !



1 ulasan:

Mrs.Yie berkata...

untuk makluman saudara,borang rm500 yg fotostat boleh je di terima asalkan ianya di fotostat dari borang yg asli dan bukan yg palsu.. :)

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link