Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Isnin, 12 Disember 2011

Menguap boleh berjangkit ?

aku baca berita harian online hari ini... dan aku tertarik dengan berita 

"MENGUAP BOLEH BERJANGKIT" - erkk.... dah kira macam wabak ker nie ?

cerita lanjut boleh dapatkan >>disini<<


ops... jangan menguap dekat sini !


p/s: nanti akan ada signbord "DILARANG MENGUAP" ....  logik ker ?




Tiada ulasan:

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link