Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Selasa, 13 Disember 2011

"FAIL!" ...Bahasa Melayu ker English ?

dapat satu dokumen - ada tulis :

FAIL ! 

 aku jadi confiused nak  simpan dalam FAIL atau pon project tu FAIL !

so camner tuh ?


p/s: bos! nak letak mana nie ? nak simpan file ker nak masuk tong sampah ?

nota kaki : aku yang FAIL ker bos aku yang FAIL nie.....

nota kaki 2: tak faham? rujuk kamus yer.. English - Bahasa Melayu / Bahasa Melayu - English...




3 ulasan:

Puteri Kasih berkata...

buat copy..satu masuk tong sampah ..satu lagi masuk lam fail...hehehe :P

Mak lagenda berkata...

erk..mak pun fail gak benda2 gini.

Miahahaha. Tp komen puteri tu betui jugak..:p

Mawar berkata...

haha..tnye la kt bos..

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link