Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Selasa, 13 Disember 2011

Terima Kasih BEN ASHAARI !

aku nak ucap berbanayk terima kasih kat Ben Ashaari - pemilik http://www.benashaari.com/ 


korang nak tahu kenapa ? tengok kat bawah nie...


Referal dari blog dia ajer cecah 67 hits... nie sebab aku join segment kat blog dia lah... dah hari tersebut Unik Visitor aku capai 121 hari tu.. sesuatu yang di luar kebiasaan...
yer lah UV aku biasanya dalam 30 hingga 60 orang jer 1 hari... ini meningkat sampai sekali ganda... terperanjat aku ...

apa apa pon terima kasih sekali lagi kat Bro Ben Ashaari yang menjadi idola aku dalam dunia blog nie.. tak lupa jugak korang yang sudi masuk, lawat, singgah, komen dan sudi follow blog aku yang tak seberapa nie... 

p/s: nak join segment lagi.. tapi kerja kat office nie berlambak... insallah kalau ada masa aku join...



3 ulasan:

BEN ASHAARI berkata...

sama sama :) segalanya atas usaha anda sendiri.. saya cuma membantu mana yang termampu jer ..

Qimayra Mohammad berkata...

BA mmg terbaekk.. mmg berbaloi kalau join segmen dari BA :)

keep it up! \m/

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA berkata...

Tahniahhhhhh

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link