Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sabtu, 10 Disember 2011

Sesat di Hospital ! siapa boleh tolong jawab?

baru baru nie aku pergi temujanji di salah sebuah hospital kerajaan....semasa aku menuggu giliran - tekak aku telah berasa dahaga... tergerak di hati nak menggunakan kemudahan yang telah di sediakan.... tapi..... korang tengok lah sendiri...


mana cup dia oiii.... ini nak buat pameran ker ? atau untuk di jadikan tempat untuk letak pasu bunga ? dimana fungsinya yang sebenar ? - bukankah ini satu pembaziran dan sepatutnya di gunakan sepenuhnya oleh orang awam ! - ada sesiapa yang nak jawab ?

p/s: dahaga aku hilang setelah di berikan "serangkai" arahan yang boleh buat aku jadi "sesat" kat dalam hospital ini, kalau tak di catat satu persatu.... sedangkan aku tidak sihat kan...




Tiada ulasan:

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link