Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Isnin, 5 Disember 2011

Nak Pakwe Afrika ?

Aku baca surat khabar harian metro hari ini 5-Dec-2011


 nak tahu lebih lanjut klik >>disini<<


Terdesak bebenor nak berlaki ke dia nie ? sampai hilang pertimbangan ? mak & abah ko hantar untuk belajar lah, tapi benda lain pulak yang bidang ko menuntut yer...

p/s: nanti orang abes belajar dapat Ijazah atau diploma.. ko pulak dapat anak dengan laki import weih...

nota kaki : dah jadi trend kan ada pakwe Import nie... sapa nak jawab nie ?

nota kaki 2: teringat dulu masa kat uni, kalau ada lelaki asing gangu pelajar perempuan tempatan, sure kena tindakkan oleh pengurusan uni.. sekarang tak der ker ?

hemmmm entahlah.....



Tiada ulasan:

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link