Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jumaat, 9 Disember 2011

BEN ASHAARI TANYA KENAPA BLOG SAYA LAIN DARI YANG LAIN


Bagi menjawab soalan BEN ASHAARI kenapa blog aku berlainan....

bagi aku - blog aku lain.. tak nak letak gambar aku ! jadi biar orang menilai hasil penulisan aku berbanding rupa paras - budject hendsom aku nie.. perasan...... dan penulisan aku lahir dari apa yang aku rasa dan sekadar berkongsi cerita...

lagi satu mungkin sebab "aku" nie jenis Zirafah - besar, tapi tiada suara.. tindakan agresif... percaya ? korang sendiri yang nilaikan....

p/s: memandang tidak semestinya melihat,.. mendengar tidak semestinya memahami...



19 ulasan:

~C-K-K~ berkata...

Salam blogger & salam perkenalan, datang dari blog Ben Ashaari... Nice blog..

Jom datang melawat blog saya..^^

http://jomkongsistory.blogspot.com/

Dududu berkata...

memang dari yang lain hehe ^^
singgah dari segmen yg same :)

Areliff berkata...

berblog bukan sekadar rupa ye tak hehehehee
|http://www.areliff.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html|

idiey berkata...

datang dari blog abg Ben, join segmen...nice blog...dah follow sini...jgn lupa ke belog Idiey jgk ya:) dari Idiey

Leeza Zailan berkata...

heyy ,, datang dari segmen same ,, singgah sini n follow ,, http://leeza-awak.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

ainol akasyah berkata...

sy datang dari Melaka nak bace blog tuan yang lain dari lain .. terima kasih berkongsi idea

Ini lah Blog Yang Ben Ashari Pilih..Jemput lah singgah

Ezzattie berkata...

ezzat singgah sini.
jemput singgah blog ezzat jugak ye

http://missezzat.blogspot.com/2011/12/segmen-ben-ashaari-tanya-kenapa-blog.html

syaiful berkata...

haha, biasalah tu En Rahsia haha :P

Aku Mad berkata...

salam kenal dan follow :)

www.akumad.com

$hakirShafiee™ berkata...

siggah dari segmen bro ben.. Jemput sggh ke blog saya juga..

http://www.shakirshafiee.com/v1/2011/12/09/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain-dari-yang-lain/

Qimayra Mohammad berkata...

dtg dari sabah utk follow sni .. kalau sudi follow la blk yer :)

http://lifewifvanessa.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

K O R I E berkata...

Salam,
jd awk penulis misteri lah?
wah xtahu plak zirafah ni pemalu~
tp malu2 dia pun dia boleh intai orang lain..

so bolehlah awk intai blog saya yea
salam,


http://pinkexia.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-dari.html

Eza Boom Boom :) berkata...

Eza singgah sini dari segmen yang sama ^^

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

daniel berkata...

haii(:
kite dah follow blog awkk,
harap follow blog kite jugak oke?
http://daniel-happyalways.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

Cik Kamoo berkata...

Tak sempat join segmen...tp datang dari blog BEN. Salam kenal ...

shiema sufian berkata...

Ye, memang belog awak lain dari yang lain. HEBAT ! jom singgah belog Shiema (:

http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

~ Secantik hati ~ berkata...

balas kunjungan dari segmen yg same..
da folo blog nie..jom terjah cheq balik..

G@D!z$ berkata...

singgah dr segmen yg sama...done follow u...meh dtg blog sy plak ye...klu sudi follow kembali:)

http://belogdaku.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

Gadis mutiara_Solehah berkata...

Singgah dari segmen yang sama^^

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link