Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sabtu, 10 Disember 2011

Doakan aku !

korang semua tolong doakan aku...

hari ini 10- DEC.2011  jam 3:30 petang aku akan menghadapi satu online exam atau online teleconference ini semua bagi mencapai cita cita aku... dan demi masa depan aku dan kelurga aku...

 
sekarang ini aku tengah "jamed" masa tengah study nie ha..tu sebab aku update blog nie bagi release "jamed" tuh..harap semuanya boleh berjalan dengan lancar petang ini... insallah....

p/s: folower no 200 tu pls email kat aku "tajuk - follower no 200" - please yer...

nota kaki : last aku dalam keadaan macam nie ialah 14 tahun yang lepas.... janggal weih...


2 ulasan:

cik panadol berkata...

gud luck bro...
nnt dah berjaya, boleh la open table kan kan hahahah....

Kata Hatiku.. berkata...

Good Luck jugak....

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link