Kata Kata Aluan bukan Halauan !

Selamat Datang !

Terima Kasih Sebab sudi datang blog ini,

Nak Folow di alu alukan.

Komen tau! kalau sudilah yer...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Isnin, 12 Disember 2011

Notis Dari Shoutmix ! - Important Notice !!


 Korang perasan tak dekat atas Shoutmix tu ada satu perkataan 

"Important Notice"

ada pergi tengok ker apa yang penting sangat tuh ! ker buat tak layan ajer ? sebenarnya pihak shoutmix nak bagitahu pengguna shoutmix bahawa versi "PERCUMA" shoutmix akan di tamatkan mulai Jan.1.2012, mungkin sebab tak menguntungkan mereka kot... entahlah.. aku tak berapa pandai baca bahasa orang putih nie... he he he, al-maklumlah sekolah jer yang tinggi bertingkat-tingkat, aku lavel yang bawah jer...

apa apa pon korang dapatkan maklumat lanjut kat >>sini<<


p/s: aku dah tukar shoutmix kepada  c.box ... yang masih free.... sebab aku masih memerlukan tempat pesanan ini... berbanding orang yang dah famous dan otai tak perlukan service chamghini...




3 ulasan:

Mak lagenda berkata...

Hurm..tgh dok sibuk2 gini, tak pikir psl nih lagik. Mgkin mak akan bertukar kpd Cbox dan mungkin jugak x pakai terus s/mix ni.

Dah 1-2 minggu mak x bls jejak melalui s/mix. Yg sempat balas, melalui komen jerk...sedey kan??

cik panadol berkata...

nk tukar ke cbox gak pasni...tp tunggu free2 sikit...ngn sibuk skrg ni hehe...

izan mama mia berkata...

masa untuk BERTUKAR...hehehehe..

Wahhh !!! sampai kebawah nie korang pergi baca blog aku heh... kelassss ko.. tak apa nak baca yang lain sila pergi ke link up atau kata aku yang terdahulu tu yer...

Apa apa pon terima kasih yer sebab baca sampai bawah sini... moga segala ilmu dan maklumat serta teguran di sini memberikan korang sedikit maklumat dan sebarkanlah.. kerana segala ilmu dan maklumat itu milik ALLAH...

jomblogwalking & Back Link